Verzenden & Retouren

Verzenden

Wij verzenden jouw bestelling van boven de 30 euro gratis. Voor bestellingen tot 30 euro rekenen wij 4,95 verzendkosten. We verzenden via PostNL, Bpost, DPD en DHL. Pakketten worden altijd met track&trace verstuurd, welke code je van ons (of de vervoerder) ontvangt, nadat jouw bestelling is verzonden. Voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden.

Retour

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer (green-goose) vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Retourvoorwaarden

Retourneren? Geen probleem. Zorg er wel voor dat je aan onderstaande voorwaarden voldoet.

- De retour wordt binnen de wettelijke 14 dagen na levering van product aangevraagd en naar ons verzonden
- Het product is onbeschadigd
- Ivm hygiëne kunnen we bepaalde open verpakkingen niet retournemen, te denken aan tandenborstels, boxers, e.d.

 

Graag aan de retourzending toevoegen: naam, rekeningnummer, ordernummer en besteldatum.
 
Je kunt je retourzending vervolgens sturen naar:

green-goose
Pastoor Smitsstraat 72
5491XP Sint Oedenrode