Over green-goose

wij zijn green-goose - super sustainable verzorgingsproducten met een vleugje fashion.

De wereld schreeuwt om aandacht: klimaat en een duurzame levensstijl staan aan de top van onze agenda's. Wij maken ons klaar voor de toekomst door de juiste balans te vinden tussen het gebruiken van duurzame grondstoffen, een groene footprint en.. je lekker voelen.

Als promoter van een schonere wereld, eentje die volledig circulair kan draaien, willen wij jou helpen jouw eerste stap te zetten. Zie ons als een bouwsteen van het fundament van de groene toekomst. Niet die-hard vegan, maar wel rekening houden met dierenleed. Geen eetbare bekers, maar wel duurzame materialen. Zo kun je alvast wennen aan het nieuwe normaal, zonder dat je meteen in het diepe wordt gegooid.

Omdat we weten dat de strijd om een duurzame wereld nog lang niet is gewonnen, gaat onze zoektocht naar nieuwe materialen en productieprocessen door, zodat wij je alleen het beste van het beste aan kunnen bieden. Onze deuren staan altijd open voor nieuwe ideeën, nieuwe producten of gewoon feedback.

Wij geloven in een brede discussie over de invulling van de maak-industrie in de nabije toekomt. Over de opkomst van de Millenials en Generatie Z jeugd. Wat de wereld gaat betekenen voor degene die het stokje van de huidige consumenten gaat overnemen. En hoe de huidige generatie de sleutels van het meest waardevolste stukje eigendom, onze wereld, kunnen overdragen aan degene die er het beste voor kunnen zorgen.

green-goose: Duurzame Producten, Milieuvriendelijke Materialen