Over green-goose

Als promoter van een schonere wereld, eentje die volledig circulair kan draaien, willen wij jou helpen jouw eerste stap te zetten.

 

Zie ons als een bouwsteen van het fundament van de groene toekomst. Niet die-hard vegan, maar wel rekening houden met dierenleed. Geen eetbare bekers, maar wel duurzame materialen. Zo kun je alvast wennen aan het nieuwe normaal, zonder dat je meteen in het diepe wordt gegooid. Wij introduceerde onze CareBox, om het je wat makkelijker te maken om een duurzame starterskit te kiezen, of zelf samen te stellen. Met behulp van Refills, kun je dan specifieke onderdelen van je pakket bijbestellen, naar gelang jouw ervaring met de onderdelen in de box. CareBox helpt je op weg om te kiezen waar jouw persoonlijke eco zoektocht gaat beginnen.
Wij gebruiken veel gerecyclede materialen voor het fabriceren van ons aanbod. Zo is een groot deel van onze tassencollectie gemaakt van vrachtwagenzeil en afgedankte reclamebanners. Onze tassen worden in Europa geproduceerd, om onze carbon footprint zo veel mogelijk te minimaliseren. Qua duurzame materialen, focussen we ons met name op bamboe en houtskool. Van wattenstaafjes tot kleding, van tandpasta tabletten tot tandenborstels.
Omdat we weten dat de strijd om een duurzame wereld nog lang niet is gewonnen, gaat onze zoektocht naar nieuwe materialen en productieprocessen door, zodat wij je alleen het beste van het beste aan kunnen bieden. Onze deuren staan altijd open voor nieuwe ideeën, nieuwe producten of gewoon feedback.
Wij geloven in een brede discussie over de invulling van de maak-industrie in de nabije toekomt. Over de opkomst van de Millenials en Generatie Z jeugd. Wat de wereld gaat betekenen voor degene die het stokje van de huidige consumenten gaat overnemen. En hoe de huidige generatie de sleutels van het meest waardevolste stukje eigendom, onze wereld, kunnen overdragen aan degene die er het beste voor kunnen zorgen.

 

green-goose is een initiatief om het starten van jouw eco-bewuste reis te vergemakkelijken. Wij zijn een bouwsteen in het fundament van de groene toekomst.

Martijn Goosen
Oprichter green-goose