Verzenden & Retouren

 

Verzenden

Wij versturen alle bestellingen boven de 20 euro gratis. Voor bestellingen tot 20 euro rekenen wij 4,95 verzendkosten. Voor verzending maken wij gebruik van PostNL en DHL. Wij versturen jouw pakketje altijd met tracking, welke je van ons (of de vervoerder) ontvangt nadat jouw bestelling is verzonden. Bestellingen worden maximaal een dag na bestelling verzonden, dus je hebt je product altijd binnen 3 dagen in huis (vaak binnen 2 dagen).

Retour

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, van ons terug. De kosten voor het retoursturen van jouw pakketje zijn voor eigen rekening. Uitzondering is hierbij als het product kapot of beschadigd is. Neem in dat geval van tevoren contact met ons op, zodat we het retourproces zo goed mogelijk kunnen afstemmen.

Retourvoorwaarden

Als je een product wilt retourneren moet het aan de volgende voorwaarden voldoen:

 • De retour wordt binnen de wettelijke 14 dagen na levering aangevraagd en naar ons verzonden zijn
 • Het product is onbeschadigd en in de onbeschadigde originele verpakking verstuurd
 • De originele factuur is bij je retourpakketje toegevoegd
 • Naam en het rekeningnummer van de rekening waarop het retour bedrag overgemaakt dient te worden (noteer dit op de originele factuur) is bij de zending toegevoegd, alsmede de reden van retour

   

  Je kunt je retourzending vervolgens sturen aan:

  Goose Projects

  Dorpsstraat 2

  5298CB Liempde