Vegan

green-goose Portemonnee Kokosnoot

Vegan | Peta Approved

Op voorraad
SKU
GG00375_MAIN
Vanaf € 24,00

De Kokosnoot Portemonnee van green-goose is gemaakt van kokosnoothout en gerecycled plastic. Een uniek en duurzaam praktisch stukje kunst.

De Cocos Portemonnee gemaakt is een duurzaam product waarmee je veel aandacht zal trekken. De portemonnee is lekker compact met een rits aan de bovenkant. Je kunt er met gemak je kleingeld en enkele briefjes in bewaren. ideaal als je niet al te veel mee wilt nemen. De green-goose Vegan Cocosnoot Portemonnee is met de hand gemaakt met enkel natuurlijke materialen en gerecycled plastic. Het hele productieproces is Peta gecertificeerd, dus je bent verzekerd van een eerlijk, unike product.

Peta Approved
All onze producten zijn Peta gecertificeerd, wat betekent dat er geen dierlijke stoffen worden gebruikt, zowel in het product zelf als in het productieproces.

Features
Materiaal: Kokosnootvezel en -hout, katoendraad, gerecycled plastic
Praktisch en trendy
Stevige kwaliteit
Duurzaam
Peta approved
Vegan gecertificeerd
Een goed cadeau om weg te geven
Afmetingen: 20 x 10 x 6 cm

green-goose
green-goose zet zich in voor een duurzamere wereld. Alleen de meest ecologische materialen en bedrijfsprocessen worden ingezet om onze producten zo eerlijk mogelijk bij onze doelgroep te krijgen. Zo dragen wij ons steentje bij aan de circulaire economie van morgen.

Meer informatie
subtitel green-goose Portemonnee Kokosnoot | Bruin | Vegan | Peta Approved | Duurzaam
Lengte (cm) 20
Breedte (cm) 10
Hoogte (cm) 6
vegan Ja
recycled Nee
duurzaam Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:green-goose Portemonnee Kokosnoot