Duurzaam

Bamboe Badrekje

69 x 6,5 x 14 cm

Op voorraad
SKU
GG00434
€ 28,75

Geniet extra tijdens je volgende badsessie met een eerlijk en praktisch stukje bamboe.

Na een koude en stressvolle dag is het altijd een goed idee om een lekker warm bad te nemen. Je komt compleet tot rust en ontspant je hele lichaam. Uiteraard kunnen een goed boek, iets lekkers te drinken en een beetje muziek niet ontbreken. Maar waar laat je al die spulletjes, wanneer de bad rand vol staat met shampoos, douchegel en andere voorwerpen? Een goede en handige oplossing is een badplankje. Eenvoudig op de badkuiprand leggen, je boek en drankje erop zetten en je kan verder ontspannen.

Het handige bamboe plankje hoeft niet gemonteerd hoeft te worden en berg je zo weer op, door zijn super dun formaat. Het badrekje is makkelijk te verschuiven en past op vrijwel elk bad. Hij is gemaakt uit duurzame vochtresistente bamboe, waardoor hij ideaal is voor in de badkamer.

Features:
Afmeting H x B x D: 70 x 15 x 4,5 cm
Gewicht: 0,9 kg
Materiaal: Bamboe
Voor standaard badkuipen
Ook te gebruiken als plankje voor wijnglas of kaarsen
Modern en tijdloos design
Vochtresistent
Zeer licht en robuust
Duurzaam

green-goose
green-goose zet zich in voor een duurzamere wereld. Alleen de meest ecologische materialen en bedrijfsprocessen worden ingezet om onze producten zo eerlijk mogelijk bij onze doelgroep te krijgen. Zo dragen wij ons steentje bij aan de circulaire economie van morgen.

Meer informatie
subtitel green-goose Bamboe Badrekje | Badplankje | Tablethouder | Boekenhouder | 70 x 15 x 4,5 cm
EAN 4921066271691
materiaal bamboe
vegan Nee
recycled Nee
duurzaam Ja
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bamboe Badrekje